Sunday, June 16, 2002

Kijk uit voor je off-line gaat...

Tja, alles was mooi. Het weer, de webloggers, de sfeer, de blikkenbar. En ik dacht een mooi T-shirt te hebben met daarop mijn laatste post over de webloggers-meeting. Heftig geïnspireerd kon ik diezelfde avond het 'alle Menschen werden Brüder' inzetten in de Westerkerk. Toch moet je uitkijken met zulke t-shirts. Toen die off-line posting in het Vondelpark gefilmd werd, besloten de immer alerte wraakgoden -onder het motto kiezen of delen, on-line of off-line- om voor straf mijn domein uit het Internet te tikken. Dus www.simonl.org/blogger.htm bestond dit weekend vooral op mijn t-shirt. En alle aardige mensen die ik ben tegengekomen (gaby, jerommeke, hilde, daaf etc.) zouden zich kunnen afvragen of ik nu een werkelijke of virtuele weblogger ben.Bij deze een korte geruststelling; ik ben weer on-line dus ik besta ! *afkloppen*

En een wijze les: houd je weblogs en postings vooral online !Laatste praktische tip: gebruik geen HP-Iron on transfer om t-shirts te maken. Dat is mij weinig goed bevallen, en ook Ini was weinig enthousiast. Hij durfde slechts de kleine hippopotame te showen- althans tot zolang ik op de meeting was; wie weet wat er na zessen nog allemaal is voorgevallen. Een regulier B-merk van dat soort papier werkt stukken beter.Gegroet, weer over tot de orde van de dag. Te betalen of niet te betalen, dat is de vraag.